Metalen (binnen)deuren

Metalen deuren geven een strakke industriële uitstraling en spelen in op de huidige interieurtrends. Deze nieuwe deuren kun je bestellen als enkele en dubbele deuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Deze bijzondere collectie deuren is gemaakt van hoogwaardig metaal. Alle deuren zijn stevig maar toch elegant en karaktervol. Ze worden precies op maat gemaakt, waarbij je de keuze hebt uit verschillende typen glas. Zo creëer je met Kastenstudio Zeeland altijd een unieke deur in je interieur.

Metalen binnendeur met glas
Een metalen glazen deur geeft uw woning of kantoor openheid en uitstraling. Wanneer u een deur van metaal met glas combineert met een glaswand met metalen kozijnen is het effect van het glas maximaal. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen wand en glazen deuren. Het metaal van de binnendeur is robuust terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maakt. Een voordeel van metaal is dat u de kleur van het metalen kozijn zelf kunt bepalen.

Metalen taatsdeuren
Wanneer u een metalen deur wenst die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien, is een metalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onderkant en de bovenkant van de deur heeft, draait de taatsdeur makkelijk naar binnen én naar buiten.

We maken graag een ontwerp op maat voor u. Zullen we uw ideeën persoonlijk bespreken? Kom dan naar onze showroom.

0118-700255