Schuifdeurkasten

Professionele schuifdeurkast op maat gemaakt
Schuifdeurkasten zijn een van onze specialiteiten! Met meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbouw kunnen wij voor u de perfecte professionele kast op maat maken. Onze schuifdeurkasten komen van gerenommeerde merken zoals  Noteborn, JUR en SolidDoor en komen standaard met een garantie van 10 tot 15 jaar! Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw aankoop.

Uitdaging
Een schuin plafond, een lastig hoekje of een hele nieuwe inloopkast? Wij gaan de uitdaging met u aan. Mocht het niet in een standaard programma zitten, dan passen wij de bestaande materialen voor u aan, zodat de kast perfect in uw kamer komt te staan. Onze deskundigheid, ervaring en technische inzichten komen hier uitstekend van pas!

Of het nu gaat om schuifdeuren onder de gording op zolder, een voorraadkast in de bijkeuken of een op maat gemaakte kast onder de schuinte van de dakhelling, Kastenstudio Zeeland zorgt ervoor dat deze vakkundig geplaatst wordt. Het advies, het inmeten en de montage wordt door Kastenstudio Zeeland verzorgd. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een indruk krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan vooral langs in onze showroom, waar wij allerlei oplossingen presenteren en met u mee kunnen denken over uw nieuwe schuifdeurkast. Tot ziens in Vlissingen?

0118-700255