Merken

JUR
JUR is een eigentijds, jong merk van Nederlandse bodem. Het doel van JUR is om kasten op maat aan te bieden met een zeer goede prijs – kwaliteitsverhouding, waardoor maatwerk voor iedereen toegankelijkheid wordt. De kasten hebben een hoogwaardige kwaliteit, zijn efficiënt en zijn fraai om te zien.  Door de vele mogelijkheden qua decors en indeling is elke kast uniek in zijn soort.

Alle producten van JUR zijn exclusief verkrijgbaar bij Kastenstudio Zeeland en Vloerenstudio Zeeland.

JUR: voor u gemaakt!

Noteborn
Noteborn is een Nederlands topmerk. U heeft keuze uit een ruime collectie schuifdeuren, draaideuren, kastinterieurs, inloopkasten en accessoires. Mooi vormgegeven met oog voor detail.

SolidDoor
SolidDoor onderscheidt zich door het brede assortiment schuifdeuren. De schuifdeuren worden volledig op maat gemaakt en zijn leverbaar met en zonder omlijsting. Bij SolidDoor is er keuze uit enorm veel decors van diverse merken zoals van Egger en Decolegno. Ook echt houtfineer is mogelijk, zelfs in 3D. SolidDoor schuifwanden zijn een mooie aanvulling op het assortiment van JUR.

Naast schuifdeuren heeft Soliddoor ook een groot assortiment industriële deuren. Door de keuze tussen verschillende soorten vakverdelingen, glastypes en handgrepen is elke deur uniek in zijn soort.

Bruynzeel
Creëer een stijlvolle, moderne en industriële look in huis met zwarte, metalen deuren van Bruynzeel. Bruynzeel Industrieel is verkrijgbaar als draaideur, taatsdeur en schuifdeur. Naast deze opstellingen is er ook nog keuze uit verschillende soorten glas en eventuele grepen. In drie stappen kun je jouw industriële deur samenstellen.

Stijl Dutch Furniture
De kasten van Stijl zijn in Nederland ontwikkeld en worden in Nederland gemaakt. Alle kasten van Stijl Dutch Furniture zijn uniek en worden specifiek voor uw situatie ontworpen. Vervolgens worden de kasten op maat voor u gemaakt. Eigenlijk ontwerpt u dus uw eigen kast op maat.

Allure
Niets gaat boven het gemak en de uitstraling van maatwerk kasten. Een smalle overloop, schuin dag of kleine kamer? Het is geen probleem voor de maatwerk kasten van Allure. U benut de beschikbare ruimte maximaal en in de stijl die het beste bij u past.

 

 

 

0118-700255