RVS trapleuning

RVS trapleuning met led verlichting (en zonder natuurlijk!)

Ook voor trapleuningen leveren wij maatwerk. Voor een RVS trapleuning met led verlichting bent u bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbouw weten wij ook alles over RVS leuningen. Op basis van uw wensen, werken wij graag samen met u om de perfecte trapleuning voor u thuis of op kantoor te maken en installeren. We hebben ervaring met verschillende materialen en toevoegingen, zoals led verlichting.

De mogelijkheden tot personalisatie zijn onbeperkt! Wij gaan alle uitdagingen aan. Ronde of vierkante trapleuningen, met of zonder LED verlichting of wilt u graag iets anders? Wij denken met u mee en vinden oplossingen voor elk idee. Ook als u nog geen inspiratie heeft, laten wij graag onze ideeen zien om zo iets moois te maken. Wij leveren maatwerk zodat de leuning altijd exact past bij de rest van uw interieur.

Wij kopen rechtstreeks in bij een staalfabriek, zo kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Wij werken alleen met hoge kwaliteit 304 en 316 RVS materiaal, zodat deze balustrades zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wilt u iets anders dan balustrades met RVS, dat kan! Kijkt u eens rond op onze website voor inspiratie of bel ons voor meer informatie.

Voor inspiratie kunt u de foto’s op deze website bekijken, maar u kunt ook langskomen bij onze showroom in Vlissingen, waar wij allerlei voorbeelden presenteren. Uiteraard staan wij u daar ook te woord met deskundig advies.

0118-700255