RVS balustrade

RVS glazen trapleuning
Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbouw en weten dan ook alles van RSV balustrades. Wij helpen u graag met het maken en installeren van uw ideeën, op maat gemaakt naar uw wensen.

Alles kan, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u glas in uw trapleuning? Geen probleem. Liever spijlen of andere vormen, ook dat kunnen wij voor u realiseren. Wilt u iets extra’s met verlichting of versiering, wij gaan de uitdaging aan! Ook als u nog geen idee heeft, denken wij graag met u mee om iets moois te maken.

Wij kopen rechtstreeks in bij een staalfabriek, dus kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Wij werken alleen met hoge kwaliteit 304 en 316 RVS materiaal, zodat deze glazen balustrades zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wilt u iets anders dan balustrades met RVS, dat kan! Kijkt u eens rond op onze website of bel ons voor meer informatie.

Voor inspiratie kunt u de foto’s op deze website bekijken, maar u kunt ook langskomen bij onze showroom in Vlissingen, waar wij allerlei voorbeelden presenteren. Uiteraard staan wij u daar ook te woord met deskundig advies.

0118-700255