Glazen wanden

Glazen wanden in huis
Een glazen wand kan een mooi element zijn in de moderne badkamer, keuken of zelfs woonkamer. Neem een kijkje in onze fotogalerij voor inspiratie of, kom eens langs in onze showroom. Met een glazen wand op maat of een glazen deur houdt u geluid temperatuur en bewegingsvrijheid, zonder de zichtlijnen te verbreken.

Glazen wanden kantoor op maat
Glazen wanden in het kantoor stralen openheid en transparantie uit naar uw werknemers en klanten. Het geeft een fijn en prettig gevoel. Steeds meer kantoren stappen over naar deze manier om een fijne werkomgeving te maken.

Wij hebben jarenlange ervaring in de interieurbouw en zo zijn wij ook specialist geworden in het op maat maken van hardglazen wanden. Naast de transparantie die ze geven, kunnen ze ook uitstekend gebruikt worden voor scrum-muren of whiteboards, aangezien deze makkelijk schoon te maken zijn!

Wij hebben een grote diversiteit in uitvoeringen van onze glazen wanden en kunnen samen met u de mooiste wand neerzetten. Denkt u aan blanke glazen wanden of met een kleurtint erin. Ze kunnen ook gefigureerd worden en eventueel voorzien worden van een professioneel zandstraalmotief.

Heeft u ideeën of inspiratie nodig, komt u dan langs bij onze showroom in Vlissingen. Hier kunnen wij u verder helpen en kunnen wij u al onze mogelijkheden presenteren.

0118-700255